Великденска промоция

Какво е Великденска промоция в Zobim.NET?

„Великденска промоция“, „Easter Egg Hunt“ – „На лов за Великденски яйца“ е предстоящо шопинг събитие, което Zobim.NET ще проведе за пръв път по време на Великденските празници през 2019 г. Промоцията ще бъде от петък 26.04.2019 г. 00:00 полунощ до понеделник 29.01.2019 г. 23:59, като на „Великденската ни промоция“ ние ще предлагаме на потребителите, които са направили поне една поръчка в сайта ни преди Великден, всички наши продукти – анаболни стероиди, сексуални стимуланти, хормони на растежа, пептиди, продукти за ударно отслабване, прохормони и SARMS и много много други, всичко от каталога ни с отстъпка до -30%! Правилно разбрахте – без малки букви, без условия, без ограничения т.е. възползвате се от всички други промоции и намаления, които предлагаме постоянно през годината, възползвате се и от безплатна доставка за поръчки над 100 лв., отстъпки за притежатели на VIP карти и т.н.

*Имайте предвид, че промо кодове за до -30% отстъпка за Великденската промоция ще получава всеки наш клиент, направил стандартна поръчка с пълните си данни, без значение дали има или няма регистрация при нас, НО промо код НЯМА да получат клиентите, пуснали бърза поръчка, само с телефонния си номер, тъй като те не предоставят своя мейл адрес. ПРОМО КОДЪТ ПОЛУЧАВАТЕ ПРИ ФИНАЛИЗИРАНЕ НА СВОЯТА ПОРЪЧКА НА ЕКРАНА, А КОПИЕ ОТ НЕГО ПОЛУЧАВАТЕ И НА СВОЯ Е-МЕЙЛ АДРЕС, СЪС САМАТА ПОРЪЧКА, ЗАПАЗЕТЕ КОДА, ЗАЩОТО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ НЯМА ДА МОЖЕ ДА ПОЛЗВАТЕ ОТСТЪПКАТА СИ!

ВЕЧЕ СЪС СИГУРНОСТ ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ НАШИТЕ ПРОМОЦИИ СА НАПЪЛНО РЕАЛНИ, НАШИЯТ ЧЕРЕН ПЕТЪК БЕШЕ САМО НАЧАЛОТО И ПОКАЗА КАКВО Е ИСТИНСКИ ЧЕРЕН ПЕТЪК, НИЕ НЕ ВИ ЗАБЛУЖДАВАМЕ С ИЗМИСЛЕНИ ОТСТЪПКИ СЛЕД ИЗКУСТВЕНО ЗАВИШЕНИ ЦЕНИ, НИТО ИМАМЕ КУП СКРИТИ УСЛОВИЯ! ЯСНО, ЧИСТО, ПРОСТО! – всеки потребител направил поне една стандартна поръчка през сайта ни в периода 01.02.2018 – 25.04.2019 г. ще получи при завършването и промо код, който дава въпросната отстъпка на Великденската промоция. Достатъчно е да направите поне една поръчка преди 25.04.2019 г., за да получите специален индивидуален промо код зa отстъпка до -30%, а той ще е валиден само за периода на Великденската промоция и ще може да се ползва еднократно. С него обаче нямате никакви ограничения т.е. може да поръчате колкото и каквото поискате, без ограничения в брой продукти и количества.

НЯМА ДРУГА ТАКАВА ОФЕРТА!

Наистина ли всичко от каталога на Zobim.NET ще бъде намалено с отстъпка до -30% на Великденската промоция?

Да, да и пак ДА! Може да нямате никакви съмнения и сами ще се уверите, че както за първи път в нашата сфера, ние  организирахме истински Черен Петък и той беше според всички стандарти, условия и изисквания, а не с куп скрити и неясни условия! НИЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ИСТИНСКИ ПРОМОЦИИ ЗА ВСИЧКИ НАШИ ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ!

Научете как да използвате натрупаните промо точки или промо кодове! Вижте нагледно всичко от първата до последната стъпка: